De Wildenborch, sneeuwklokjes en akonieten in volle pracht

Datum: 25 februari 2018, vanaf 11:00

Start locatie: Wildenborchseweg 20 7251 KG Vorden

De Wildenborch is alom bekend om haar schitterende grote velden sneeuwklokjes en winterakonieten.

Op zondag 25 februari en/of zondag 4 maart 2018 van 11.00 – 16.00 uur gaan daarvoor de tuinen open. Via een aangegeven route komt u langs alle mooie plekjes!

Eventuele wijzigingen als gevolg van de weersomstandigheden zullen tijdig via de website worden gecommuniceerd.

www.wildenborch.nl

In de theeschenkerij in het koetshuis zijn drankjes en kleine hapjes verkrijgbaar.

De toegang tot de tuinen bedraagt € 3,- per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis.
Honden kunnen niet worden toegelaten, ook niet aangelijnd!

Een deel van het landgoed, m.n. het parkbos, is vrij toegankelijk. De aangelegde tuinen in Engelse landschapsstijl, die achter het huis liggen, zijn alleen op bepaalde dagen te bezichtigen.