De Warande, sterke-bollen-dagen

Datum: 16 september 2017 t/m 17 september 2017 (meerdaags), vanaf 11:00

Start locatie: Jan de Jagerlaan 2, 6998 AN Laag Keppel

In de herfst organiseert De Warande in Laag-Keppel de Sterke Bollen dagen met verkoop van het bekende assortiment stinzen- en verwilderingsbollen. Een prima gelegenheid als u meer wil weten over de toepassing van dit soort bloembollen. Om 14 uur is er een lezing én er wordt natuurlijk doorlopend advies gegeven (door Jan Willem en Toto) over de toepassing van deze bloembollen.

Dit najaar geeft tuinarchitect Trudi Woerdeman een lezing (14:00 uur) over verwilderingsbollen op het landgoed Venbergen. Hier hebben wij in opdracht van de bewoners vijf jaar geleden vele verwilderingsbollen aangeplant. In de lezing laat Trudi Woerdeman de ontwikkeling van toen tot nu zien.

De tuin is op de Sterke Bollen Dagen ook geopend; de stinzenplanten bloeien niet maar informatieborden vertellen welke soorten waar en wanneer bloeien.

Tijdens de Sterke Bollen Dagen is entrée gratis voor individuen en koppels. Tuingroepen betalen een kleine bijdrage voor de lezing: €4,- pp. I.v.m. de beperkte ruimte kan maximaal één groep per dag toegelaten worden; vooraf reserveren dus!

Let op; tijdens de Sterke Bollen Dagen niet het gehele assortiment aanwezig. Wilt u zeker zijn dat u alle soorten mee naar huis kan nemen? Bestel dan online, en kies voor “afhalen tijdens de sterke bollen dagen” in de winkelwagen.

Nog een paar puntjes van aandacht…
– Parkeren: om buren niet tot overlast te zijn wordt gevraagd om aan de onbebouwde kant van de Jan de Jagerlaan te parkeren. Of, als u goed ter been bent, uw auto te parkeren bij hotel de gouden leeuw (zie voor looproute www.dewarande.nl).
– Pinnen mogelijk
– Adres Jan de Jagerlaan 2, Laag Keppel.