De Groene Route ‘Open je zintuigen in het groen’

Datum: 12 augustus 2017 t/m 13 augustus 2017 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Zie website

Tuinen en kwekerijen verrassen met thema-dagen

‘De Groene Route’ bestaat uit een groep zeer gepassioneerde tuineigenaren en kwekers in Noord-Holland. De deelnemers willen je graag laten genieten van prachtige privé-tuinen, idee-rijke groen-ontwerpen en het assortiment planten van hebberig-makende kwekerijen in Noord-Holland. Duurzaamheid en milieubewust werken staat bij allen hoog in het vaandel. De Groene Route organiseert dit tuinseizoen 5 gezamenlijke open weekends en 1 avond-openstelling.*

Bijzonder is, dat elk gezamenlijke open weekend een specifiek thema heeft. Daarbij kun je bij iedereen open tuin of kwekerij dus iets bijzonders verwachten. Een lezing of rondleiding, een demonstratie of informatie, een klein presentje enzovoort.

Voor meer info: www.degroeneroute.nl

Wat en wanneer?

• Open weekends en hun thema’s zijn zaterdag en zondag…
    27-28 mei (Duurzaam tuinieren, hoe doe je dat?)
    24-25 juni (Een tuin vol leven, vogels, vlinders, bijen, egels…)
    15-16 juli (Feest in de tuin, volop kleur en overdaad)
    12-13 augustus (Open je zintuigen in het groen)
    9-10 september (Nieuwe impulsen voor je tuin)
    En de avond-openstelling is op de langste dag, woensdagavond 21 juni (‘Genieten van de langste dag’).