De Groene Route, ‘een tuin vol leven’

Datum: 24 juni 2017 t/m 25 juni 2017 (meerdaags), vanaf 11:00

Start locatie: diverse locaties in de kop van Noord-Holland

‘De Groene Route’ bestaat uit een groep zeer gepassioneerde tuineigenaren en kwekers in de kop van Noord-Holland. De deelnemers laten u in gezamenlijke open weekends volop genieten van de prachtigste privé-tuinen en kwekerijen met een overvloed aan duurzaam gekweekte planten.  Bijzonder is, dat elk gezamenlijke open weekend een specifiek thema heeft.

Voor het open weekend van zaterdag 24 en zondag 25 juni is het thema: ‘Een tuin vol leven’.

Bij elke deelnemer kunt u iets extra’s verwachten zoals een presentje, een rondleiding enzovoort. Vol enthousiasme vertellen de tuiniers en kwekers over planten voor vlinders, bijen en hommels, voorzieningen voor egels in de tuin, vogelbosjes en kikkers in de vijver.

Voor meer info over deelnemers, activiteiten en adressen:
www.degroeneroute.nl