De Betuwse Tuinenroute (Ge)

Datum: 19 augustus 2017 t/m 20 augustus 2017 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Zie website

De Betuwse Tuinenroute

Liefhebbers van tuinen, planten, bomen, vijvers, natuur, Betuwse boomgaarden, uiterwaarden, u bent hier op de juiste plek als u informatie wilt inwinnen over de mooie tuinen die opengesteld worden in het kader van de Betuwse Tuinenroute.

De tuineigenaren, hebben geen meesterwerken geschilderd, geen prijzen gewonnen en tóch hebben ze wonderen geschapen. Met tijd, vaardigheid, bezieling en liefde hebben wij tuinen gecreëerd.

Zij wensen u veel plezier bij het bezoek aan hun website en hopen u te mogen begroeten bij de openstelling van hun tuinen op (een van de) onderstaande data:

Zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017

Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017

Open van 10:00 tot 17:00

In verschillende tuinen is er koffie, thee en/of frisdrank te verkrijgen, zijn er plantjes te koop of is er een expositie te bekijken.

Kijk voor meer informatie op de website: betuwsetuinenroute.nl