Dahlia- en Tuinbrocantedagen op De Boschhoeve

Datum: 3 juli 2020 t/m 4 juli 2020 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Op 3, 4, 10 en 11 juli zet Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze de zomerbollen in het zonnetje. De vele borders en de siermoestuin van De Boschhoeve zijn op dat moment een lust voor het oog en bieden volop inspiratie. Potten vol bloeiende zomerbollen sieren tafels en terrassen. Boeketten uit de pluktuin bevestigen de bijzondere waarde van bloeiende zomerbollen. Er kan in juli volop worden geplukt.

Dahlia’s zijn voor de zomerborder praktisch onmisbaar door de explosie van vormen en kleuren. Het fijne is namelijk dat je kunt blijven plukken. Ze groeien en bloeien eindeloos door. Ook dit jaar heeft De Boschhoeve een ruim aanbod van bekende én nieuwe soorten.

Ook brocanteliefhebbers kunnen in juli hun hart ophalen. En de theeschenkerij biedt koffie en thee met wat lekkers of een lekkere lunch. De kwekerij is tijdens deze dagen geopend van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve
Dineke Logtenberg