Borderplantendagen “Kwekerij in Goede Aarde” (Ze)

Datum: 7 juli 2017 t/m 9 juli 2017 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Kapitalendam 7, 4522PT-Biervliet (Sluis)

Borderplanten: “Less is more”

Al vanaf het begin maakten ze de keuze om ons sortiment borderplanten relatief beperkt te houden. Minder, maar wel met stuk voor stuk ‘kop- en schouderplanten’.De stevigste, de mooist gekleurde, de meest winterharde. Ons sortiment borderplanten biedt een leidraad in hedendaags plantaardig doolhof. En naar we ook horen, is minder dan vijfhonderd voor velen een verademing.

De keuring wordt op onze moederveldjes verricht. Een leuk en ontdekkend proces, waarvan iedereen blijft leren. Het gewin van onze beperking is duidelijk. Een border die minder werk vraagt en meer voldoening biedt, is het resultaat. De eigen tuin en vele gerealiseerde beplantingsopdrachten leveren daarvoor het bewijs.

Al onze borderplanten zijn onderling goed combineerbaar. Dat vinden ze heel belangrijk, want enkel met samenhang, bereiken ze de goede sfeer. Een natuurlijke sfeer, waarin tuiniers zich prettig voelen.

• Openingstijden  van deze  In Goede Aarde kwekerijdagen;

Vrijdag: 10.00 tot zonsondergang,  zaterdag én zondag: 10.00-17.00

Gratis toegang

Koffiefooitjes voor KWF en stichting PASpoort.

In Goede Aarde, Kwekerij en Tuin
Kapitalendam 7