Bollen Route midden Nederland

Datum: 30 april 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Zie tuinen

Zaterdag 29 april en Zondag 30 april 2017
Zijn er vijf prachtige voorjaarstuinen opengesteld van 10.00 -17.00 uur. Afgelopen najaar hebben al deze 5 tuinen enorm veel bollen aangeplant. De bloei van deze voorjaarsbollen in combinatie met het frisse groen en de vaste planten moet gewoon een prachtig plaatje opleveren. Wilt u meegenieten van dit Voorjaarsfeestje dan heten deze tuinen u van harte welkom.

Deelnemende tuinen

De tuin van Ellen Lubbers,Valkseweg 285,  Barneveld, www.beukenhof.info
De tuin van Anneke Caljouw, Maria Montessorilaan 2, Amersfoort, www.hetbergjeamersfoort.nl
De tuin van Attie Luteijn, Lievendaallaan 8, Zeist, www.achterdeheg.nl
De tuin van Anja van Heeswijk, Buurtweg 4, Leusden, Blogbericht: de tuin van Anja
De tuin van Marieke Nolsen, Treekerweg 11, Leusden, www.mariekenolsen.nl

Entree:

3,- euro per tuin per persoon.