“Agapanthus- en kasteeltuinmarkt” Kasteel Rosendael (Ge)

Datum: 15 juli 2017, vanaf 11:00

Start locatie: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Ro

Agapanthusmarkt

15 juli 2017Liefdesbloemen op park en kasteel Rosendael; Agapanthus- en kasteeltuinmarkt

Kwekers van deze bijzondere kuipplant komen met hun planten, de op Rosendael reeds aanwezige agapanthuscollectie versterken en bieden ook hun planten te koop aan! Daarnaast zijn er informatiesessies over de verzorging en kan men tijdens deze dag ook andere planten, streekproducten, ansichten, antiek en curiosa en topkwaliteit tuingereedschap kopen. Geniet van de mooie vertrekken van het kasteel en ook het park is een bezoek waard!

Tijd en datum: zaterdag 15 juli, tussen 11.00 – 17.00 uur (doorlopend).
Entree: volwassenen € 5,00. Bezoek kasteel, meerprijs € 2,00. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en museumkaarthouders € 5,00, kasteelbezoek gratis voor donateurs en museumkaarthouders.
Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
Informatie: tel. (026) 364 46 45 of rosendael@glk.nl.

Voor meer informatie en kaartverkoop:

www.glk.nl/landschap-kastelen/kastelen/kasteel-rosendael