Tuinen struinen in Noord-Holland-Noord – De Groene Route

Datum: 18 juli 2020 t/m 19 juli 2020 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie:

‘De Groene Route´ opent voor ’t 6e jaar de mooiste privétuinen en kwekerijen in Noord-Holland-Noord. Deze tuinen en kwekerijen zijn alle meerdere weekends (27/28 juni, 18/19 juli) open én één avond (zondag 21 juni).
De eigenaren van totaal verschillende, inspirerende tuinen openen de poort. De kwekerijen bieden eigen specialiteiten en nieuwe planten voor uw eigen tuin. Op de langste dag, zondag 21 juni, zijn diverse tuinen en kwekerijen ’s avonds open. Kom genieten van bijzondere momenten in het late avondlicht!

Voor meer informatie, deelnemende tuinen en dergelijke: www.degroeneroute.nl.

In verband met de coronamaatregelen is niet iedere tuin geopend. Bij de open tuinen moet u mogelijk een afspraak maken. Alle coronamaatregelen van het RIVM worden in acht genomen.