Tuinevenement: Tuinpad Rijneveld (ZH)

Datum: 27 oktober 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Zie website

Dag van de Vrijwilligers en het einde van de zomer, met pizza & crêpe

Tuinen & Planten, Eten & Drinken, Wandelen & Varen, Luisteren & Vertellen

Het Tuinpad is elke laatste zaterdag van de maand open, van de lente tot de herfst. Bekijk onze mooie kwekerijen, bezoek onze heerlijke restaurantjes en winkeltjes. Ontmoet leuke & interessante mensen. In een sfeervolle omgeving kun je hier genieten van al het moois & lekkers uit Boskoop. Wandelend over de kwekerij of varend in de schouw luister je naar de verhalen van kweker & kok. Verhalen over ons landschap, onze geschiedenis en natuurlijk vooral ook over onze Tuinen. Elke maand staan we allemaal met veel plezier klaar om je te ontvangen. Bij iedere Tuinpad Rijneveld kan er worden gevaren in de typisch Boskoopse vaartuigen de schouw & de bok. Elke maand kun je genieten van een andere speciale Tuinpad-seizoenlunch. Elke maand is er dus wel een andere goeie reden om even te komen tuinen. Volg de laatste berichten en ons programma op facebook en deze website.

Tijdens de Tuinpad dagen kun je wandelen over onze paden maar je kunt ook varen door onze sloten. Hiervoor zijn op diverse plekken opstapmogelijkheden. In ieder geval is dit bij Esveld (no-72) en Het Groene Huis (no-23). We varen met typisch Boskoopse vaartuigen de Schouw en de Bok.

Meevaren kost 5,00 euro per persoon.

kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.

contact

Informatie over ons Tuinpad vindt u, behalve op deze website, ook op Facebook Tuinpad Rijneveld Boskoop. Mochten er dan nog vragen overblijven, bijvoorbeeld over de tijden dat er gevaren wordt, kunt u contact opnemen met:

Fred Booy, Kwekerij Het Groene Huis 06 19218449 of email: fredbooy@hetnet.nl

Tim Müller, YUME 0172 45 0700 of email: info@yume-boskoop.nl

Voor meer informatie, zie www.tuinpadrijneveld.nl