SNEEUWKLOKJES Oostwold GR, “Tuinfleur”

Datum: 25 februari 2018, vanaf 11:00

Start locatie: Nieuweweg 34, 9682 RM Oostwold

foto: Paul Smeets

In februari en maart zijn in het hele land tuinen en parken speciaal opengesteld om het publiek te laten genieten van de eerste lentebode. De openstelling is een initiatief van de Nederlandse Tuinenstichting.

De open tuinen en parken variëren van klein tot groot. In sommige ziet het onder de bomen wit van de sneeuwklokjes, in andere zijn veel bijzondere soorten te zien. Bij hevige sneeuwval of langdurige vorst blijven de tuinen wellicht gesloten. Kijkt u vooral op de website voor actuele informatie voordat u op pad gaat.

Hebt u een tuin met sneeuwklokjes en wilt u uw tuin of park op ons overzicht vermelden? Laat het ons weten: info@tuinenstichting.nl.

Tuinfleur

Nieuweweg 34, 9682 RM Oostwold

0597 551 383,

tuinfleur@planet.nl,

www.tuinfleur.nl

(tuin nr. 12, Open Tuinen Gids 2017)

Open: zondag 25 februari en zondag 4 maart 2018 van 11-17 uur. Entree € 3,- incl. koffie en iets lekkers. Groepen zijn ook op andere dagen welkom, op afspraak.

6.000 m2. diepe smalle tuin (350 m.) verdeeld in 10 tuinkamers, grenzend aan het Oldambtmeer. Zeer gevarieerd beplant. Duizenden sneeuwklokjes (150 verschillende cultivars).

Wij organiseren samen met nog drie andere tuinen de Oost-Groninger bloembollenroute en sneeuwklokjeszondagen (zie: www.tuinfleur.nl).