25 jarig jubileum en fruitshow in Museumtuin ’t Olde Ras

Datum: 11 november 2017 t/m 12 november 2017 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Parallelweg Den Helder 1, 6982 DT Doesburg

De Museumtuin ’t Olde Ras in Doesburg is dit jaar 25 jaar oud en viert het tweede weekend van november haar jubileum. Op zaterdag 11 en zondag 12 november van 10.00 tot 17.00 vindt ook de jaarlijkse Fruitshow plaats, dit jaar met het thema “Verleden tot heden”. In de tentoonstelling zullen verschillende oude en nieuwe fruitrassen te bewonderen zijn, van hand- en moesappelen, hand- en stoofperen, tot ook noten en sierfruit.
Naast de fruitteeltentoonstelling is de Museumtuin het hele weekend geopend, waar meer dan 1500 verschillende inheemse Nederlandse fruitsoorten in meer dan 3000 bomen staan.

Entree is €3,- per persoon.
Voor meer informatie over ’t Olde Ras kunt u terecht op de website, of kunt u contact opnemen met fructus@stipte.nl of 0651268802.